mayo 21, 2024

Torna el Tast a la Rambla — 7ª Setmana de Gastronomia de Barcelona, organitzada per l’Associació d’Amics, Veïns i Comerciants de La Rambla, i el grup gsr. Es tracta d’un gran festival culinari amb més de 25 dels millors restaurants, bars i pastisseries de la ciutat que s’instal·larà des del dijous 30 de setembre al diumenge 2 d’octubre a la Rambla de Santa Mònica.

L’esdevinement compta amb el suport del Districte de Ciutat Vella, l’Ajuntament de Barcelona i amb el patrocini principal d’Estrella Damm. Altres patrocinadors són Coca-ColaRoyal Bliss i Hostelgrup, a més de CinzanoAperol SpritzJuvé & CampsFreixentSaborea Lanzarote i S. Pellegrino. També compta amb Makro com a proveïdor oficial, amb qui unirà esforços per promocionar el Dia de l’Hosteleria el 14 d’octubre, que és una iniciativa per agrair a tots els hostalers la seva gran tasca i aportació a la societat.. El Periódico de Catalunya és el mitjà de comunicació oficial i l’esdeveniment col·labora amb el Casal dels Infants del Raval i el CETT. Té el suport, a més, de JosperL’ORICCKlimer i Enrique Tomás.

 

Novetats

Degut a la situació sanitària excepcional, el recinte de l’esdeveniment estarà perimetrat, tindrà control d’aforament i quatre punts habilitats d’entrada i sortida. Com en edicions anteriors, hi haurà illes de degustació i espais amb taules per poder menjar còmodament, i el consum es realitzarà canviant tokens que es podran obtenir en els diferents punts de venda.

Com en anteriors edicions, l’oferta gastronòmica estarà dividida en: Cuina tradicional, Tapes i platillos, Cuina d’autor, Pastisseria i Patrocinadors i Col·laboradors, a més dels diferents Tallers i Activitats que s’organitzen al voltant dels quatre dies.

El programa d’activitats d’enguany, s’agrupa sota el paraigua de l’Aula de Tast, un espai situat al final de la Rambla de Santa Mònica. L’aforament serà limitat i es mantindrà la distància social. L’entrada serà gratuïta i no caldrà reserva prèvia.

El territori convidat serà Saborea Lanzarote, per promocionar els seus productes, especialment els seus vins. Tindrà el seu propi estand i, a més, protagonitzarà tres ponències de la mà de Bodega El Grifo, Bodegas Los Bermejos i Bodegas Vulcano de Lanzarote.

 

Tast a la Rambla és un esdeveniment popular nascut l’any 2014 que té com a voluntat la de convertir-se en la cita gastronòmica anual de la ciutat, a més de servir per reivindicar l’espai de La Rambla com a gran eix lúdic barceloní per a tots els públics. També pretén acostar l’alta cuina a tots els ciutadans i visitants de Barcelona.

 

Horaris

Dijous 30 de setembre i diumenge 3 d’octubre: de 12:00h a 22:00h.

Divendres 1 i dissabte 2 d’octubre: de 12:00h a 00:00h.

 

Més informació.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *