Tarragona, una destinació per a assaborir i gaudir a qualsevol època de l’any

Tarragona Turisme ha mostrat a mitjans i influencers la seva nova campanya promocional. D’aquesta manera, la ciutat busca posicionar-se com a una destinació idònia per a visitar durant tot l’any a Catalunya, especialment per a Barcelona i la seva àrea metropolitana. La nova estratègia posa el focus en el patrimoni, la cultura, la gastronomia, el barri mariner del Serrallo i els espais naturals. 

 

L’acte ha estat presidit per Pau Ricomà, alcalde i president del Patronat de Turisme, acompanyat per Vicenç Ferré i Oriol Pérez de Tudela, president i cap de promoció de la Denominació d’Origen Tarragona, a més a més de l’Eduard Xatruch, copropietari i xef dels restaurants Disfrutar** i Compartir Barcelona. Aquest últim espai ha estat l’indret escollit per a presentar a la premsa i als influencers els atractius culturals més genuïns de la ciutat. 

 

En paraules de l’alcalde i president del Patronat de Turisme, Pau Ricomà,“Amb aquesta campanya de promoció pretenem arribar a mercats de proximitat que identifiquem com a prioritaris perquè tenen la possibilitat de desplaçar-se a Tarragona en qualsevol moment de l’any”. “D’aquesta manera, tenim l’oportunitat de donar a conèixer la ciutat i la seva àmplia oferta, fent un especial èmfasi en la seva oferta enoturística, gràcies a les experiències que ofereixen una vintena de cellers de les quatre comarques, agrupats sota el paraigua de la Ruta del Vi de la DO Tarragona”, ha conclòs.

Per la seva banda, el president de la DO Tarragona, Vicenç Ferré, ha destacat que “la voluntat és  potenciar l’enoturisme i les visites als cellers, de manera que l’objectiu d’enguany és promocionar diferents propostes que construeixen un relat enoturístic destinat al visitant per tal posicionar els nostres vins, cellers i experiències en el mercat català, un actiu per al turisme en el territori”.


Cuina d’autor maridada amb els vins de la DO Tarragona

L’acte ha comptat amb la presencia d’Eduard Xatruch, copropietari i xef dels restaurants Disfrutar** i Compartir. Originari de la província de Tarragona i cuiner rellevant en el sector de l’alta cuina. El seu principal restaurant, Disfrutar, és el tercer millor restaurant del món, segons la guia The World’s 50 Best Restaurants, compta amb dues Estrelles Michelin i tres Sols Repsol, entre altres reconeixements. 

 

Durant la jornada d’avui, els convidats han pogut degustar un maridatge entre la cuina d’autor i els millors vins del territori, en una trobada que ha estat el resultat de la suma d’esforços entre Tarragona Turisme, la DO Tarragona i el restaurant Compartir per a promocionar la destinació i les rutes d’enoturisme. 

Tarragona és Història Viva

Tarragona, única ciutat Patrimoni de la Humanitat de Catalunya, atresora, a més del conjunt arqueològic de Tàrraco, una gran oferta cultural durant tot l’any, riquesa gastronòmica, platges i cales i una infinitat de tradicions que la converteixen en una ciutat genuïna i singular. 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *