Nozar Hotels&Resorts impulsa la temporada hivernal de Boí Taüll i el Resort Balneario de Panticosa


Nozar Hotel & Resorts va presentar el dia 8 de Novembre de 2016 les novetats de la temporada d’hivern dels seus dos complexos turístics, Boí Taüll, situat al cor dels Pirineus lleidatans; i el Resort Balneario de Panticosa, al Pirineu d’Osca.

La presentació de l’acte va anar a càrrec de Martí Rafel, director general de Nozar Hotels & Resorts, acompanyat per Xavier González, director general de Boí Taüll, i Jesús María González, director general del Resort Balneario de Panticosa.

NOVA ETAPA A BOÍ TAÜLL

Foto: web Boí Taüll
La companyia espera vendre 120.000 forfets aquesta temporada, un 20% més que durant el mateix període l’any anterior. Això és possible gràcies a que Actius de Muntanya ha realitzat una inversió d’1,6 milions d’euros que s’ha destinat a la millora i adequació dels equipaments de l’estació, del sistema de producció de neu i traçat de les pistes i una nova màquina trepitjaneu d’última generació, entre d’altres.

L’empresa Team Axess també ha ajudat a la millora de Boí Taüll amb una inversió de 150.000 euros per implementar un modern sistema de control d’accés ‘mans lliures’ basat en un sistema en format targeta que optimitza l’accés als remuntadors.
Foto: web Boí Taüll
L’estació d’esquí tindrà l’oportunitat d’acollir nombroses competiciones de tots els nivells, tant professionals com amateurs, entre les quals destaquen la ‘Copa d’Espanya d’Esquí de Muntanya- FEDME’, l’ ‘Snow Gay Weekend’, el ‘New Kids on the Snow’ o el ‘In eleven Contest’.


MILLORES AL RESORT BALNEARIO DE PANTICOSA

El Resort Balneario de Panticosa preveuen rebre un 16% més de visitants respecte a l’hivern passat, i és per això que han decidit fer millores a les seves instal·lacions.


Foto: web Panticosa
Les inversions més destacades són la renovació de la piscina exterior ,la reobertura del balneari infantil al Palacio Termal Termas de Tiberio, la retirada de l’edifici prefabricat annex a la pista d’esquí per així poder potenciar l’esplendor de la destinació, la rehabilitació de la Fuente del Carmen, la consolidació del balneari antic i l’adequació de la zona de restauració central del resort.

Per tal d’oferir més alternatives d’oci diferencials en el sector de la muntanya,

Foto: web Panticosa

col·laborarà de manera directa Aramón amb les pistes de Panticosa i Formigal.

Gràcies a aquestes inversions i millores, l’equip de Nozar Hotel & Resorts vol consolidar les dues destinacions com a referents del turisme de muntanya en aquest país.

PER MÉS INFORMACIÓ:


Burson-Marsteller
Santiago Esteban /Borja Nicolás
santiago.esteban@bm.com / borja.nicolas@bm.com
Telèfon: 91 384 67 00Raquel Cruz

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.