Més de 140 activitats durant el mes de maig en la segona edició d’Ennatura’t

Estany de Banyoles
Els paratges de la Costa Brava i del Pirineu de Girona tornen a ser l’escenari perfecte per celebrar, durant el mes de maig, la segona edició del festival d’activitats a la natura “Ennatura’t” presentat ahir a Banyoles.


Creat pel Club de Natura i Turisme actiu del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, que compta amb 240 socis, el festival vol sensibilitzar i despertar l’interès de ciutadans i visitants, dels recursos i atractius naturals del territori gironí en la vessant turística i sostenible.


“Comencem a ser un referent de natura i oci en el sud d’Europa” va afirmar Ramon Ramos, director general del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, i va afegir que “les comarques gironines són un espai únic en el món per realitzar activitats a l’aire lliure”. Durant la presentació, el màxim responsable del Patronat va comentar que “volem ser coneguts com un destí de turisme actiu i de natura”.

Cicleturisme: un dels atractius
El programa d’Ennatura’t inclou més de 140 activitats organitzades per 50 empreses que permetran a un públic molt ampli gaudir de la natura d’una altra manera. Es tracta d’activitats que incorporen un descompte o una promoció que li dóna un valor afegit. Tot plegat és el marc idoni per despertar l’interès d’un públic molt divers disposat a capbussar-se en una destinació que ofereix experiències úniques.


Les activitats estan dirigides a famílies, amants de l’aventura, aficionats a la bicicleta, esportistes de tota mena, des d’experts a debutants, o els que cerquen la cultura per a conèixer millor la història del territori.


Ennatura’t ofereix descobrir espais únics del territori d’una manera diferent i amb uns preus que van des de les activitats gratuïtes, a les de pagament, entre 3€ i 40€, com a màxim. Les activitats especials i les estades de cap de setmana i de llarga durada tenen uns preus que es situen entre els 80€ i els 250€.


D’entre les nombroses propostes i activitats se’n destaquen de diverses, segons la tipologia:


Nàutiques: ecocaiac al cap de Creus, sortida amb embarcació de pesca a Roses i el dia del submarinista no iniciat que es podrà practicar als diferents centres d’immersió de la Costa Brava.
Cicloturisme: Bird and Bike a Castelló d’Empúries, ruta en burricleta pel Parc Natural del Montgrí, camí natural de la Muga en BTT i llegendes del Ripollès amb E-bike.


Senderisme: Balandrau, el mirador del Parc Natural de les Capçaleres del Ter i del Freser; aprendre fotografia mentre es camina per les Basses d’en Coll (Aiguamolls de l’Empordà) i senderisme al camí de ronda amb arròs caldós i barca de pescadors.


Descoberta de la natura: les papallones del Parc Natural de la Garrotxa, la formació de la Cerdanya i l’aixecament del Pirineu i la visita al Molló Parc amb guiatge personalitzat d’un cuidador.


Activitats esportives: estratègies de millora de la tècnica de la cursa i musculació específica per corredors amb Esther Guerrero, entrenament de quadriatló amb Albert Coromines i vies braves amb una variant de Swimrun.


També hi ha programades estades de caps de setmana i paquets d’estades més perllongades com són: La vida a les muntanyes – Família Intrèpida, o el cap de setmana de senderisme pels volcans de la Garrotxa, o els Pirates a la vista a Llançà o el cap de setmana de snorkel en família, entre d’altres.
 
 
ENNATURA’T EN DIRECTE A LES PLATAFORMES DIGITALS


El Patronat de Turisme Costa Brava Girona retransmetrà en directe per les plataformes digitals Periscope i Facebook Live, vinculades a Twitter i Facebook respectivament, algunes de les activitats d’Ennatura’t. #ennaturat #incostabrava
SOBRE EL PATRONAT DE TURISME DE COSTA BRAVA


El Patronat de Turisme Costa Brava Girona va ser fundat l’any 1976 per la Diputació de Girona i té per objectiu la definició i elaboració de línies estratègiques per al desenvolupament turístic de les comarques gironines. La seva funció prioritària és promocionar les marques turístiques Costa Brava i Pirineu de Girona en els mercats emissors, i prioritzar-los en funció de la seva importància per a la destinació. 
 
PER A MÉS INFORMACIÓ
 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.