El Cirque du Soleil torna a visitar Andorra aquest estiu per oferir 22 representacions programades

scalada vision cirque du soleil
Cartell de presentació de l’espectacle Scalada Vision

UN NOU ESPECTACLE AMB MOLTES NOVETATS

L’espectacle es realitzarà per primera vegada sota una gran carpa de 4.250 metres quadrats, però que seguirà deixant al descobert els laterals. “Una decisió que s’ha près amb l’objectiu de fer encara millor l’experiència dels espectadors, que puguin gaudir de l’espectacle sense preocupacions pel temps que faci”, comenta Betim Budzaku, Director general d’Andorra Turisme.

Scalada Vision narra la història del viatge d’un noi i la seva germana en una nova dimensió. Els plànols de realitat i ficció es fondran creant un futur imaginari ple d’acrobàcies i números col·lectius amb què la mundialment coneguda companyia canadenca, representarà el camí que cada un dels germans ha de recórrer per superar els contrabancs de la seva pròpia realitat.

Aquesta experiència posa en pràctica una de les seves màximes: somiar amb l’imaginable, crear l’inesperat. La direcció creativa de l’espectacle té el privilegi de comptar, per primera vegada, a càrrec del britànic Mukhtar Omar S. Mukhtar, conegut i prestigiós coreògraf que serà l’encarregat de fer somiar al públic assistent.

ÚNIC A EUROPA 

Per quart any consecutiu el Cirque du Soleil arriba a Andorra amb un espectacle inspirat amb el Principat, gratuït i únic a Europa del 2 al 30 de juliol. Es posaran a la venda 110.000 entrades repartides en 5.000 localitats (2.400 places assentades de pagament i 2.600 places gratuïtes de peu), durant les 22 representacions d’una hora de duració.


Tindran lloc de dimarts a dissabte a l’aparcament del Parc Central d’Andorra la Vella. L’hora d’inici és a les 22 h, encara que durant la mitja hora prèvia a l’espectacle es manté l’animació a càrrec d’artistes del Cirque du Soleil, que animaran i entretindran al públic amb les seves acrobàcies fins que comenci la representació.

També, com a novetat, Scalada Vision realitzarà una funció més que l’any passat amb motiu de l’etapa del Tour de França que aquell dia estarà al Principat, tenint lloc el diumenge 10 de juliol a les 23 h.

SOBRE ANDORRA TURISME


Andorra Turisme és una entitat on la seva missió principal és promoure i consolidar l’oferta turística del Principat. Andorra rep gairebé 8 milions de visitants a l’any atrets, molts d’ells, per l’oferta d’esquí a l’hivern i, també, per l’àmplia varietat d’activitats de turisme actiu. 

Les compres, el termalisme i la gastronomia són uns complements perfectes per gaudir d’experiències úniques en un país de només 468km2 on existeix un equilibri entre natura i modernitat.

Escenari de nombrosos esdeveniments esportius i culturals de renom internacional, el Principat d’Andorra es consolida com a seu de competicions esportives d’esquí, BTT o Trial. 


Aquest any, amb la Copa del Món d’esquí alpí femení, la Copa del Món de BTT, una etapa del Tour de França, o bé, amb el Cirque du Soleil i el nou espectacle esmentat.

RESERVA D’ENTRADES

El públic en general ja pot registrar-se en aquest enllaçja que, a partir del pròxim 12 d’abril, els usuaris registrats tindran l’opció d’accedir a la reserva d’entrades amb seient, a la reserva d’entrades gratuïtes i/o a la compra de paquets d’allotjament i entrada. 

Els usuaris no registrats hauran d’esperar al 19 d’abril, data en què s’obrirà la reserva pel públic general, per les tres modalitats d’entrada anteriorment comentats. 

El preu de les entrades assegudes serà de 18€ (si la compra es online o a l’Oficina de Turisme d’Andorra la Vella des del 12 d’abril al 2 de juliol) i de 20€ en comprar-la per internet o a la caseta del recinte a partir del 2 de juliol. 

PER A MÉS INFORMACIÓ

Edelman Barcelona |Tel.: +34 93 488 12 90

Gemma Azorín gemma.azorin@edelman.com
Núria Gil nuria.gil@edelman.com
Arantxa Rubio arantxa.rubio@edelman.com

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *