L’Hotel Arrey Alella presenta una proposta gastronòmica de qualitat per Nadal

  • El restaurant Can Balcells, a l’Hotel Boutique Arrey Alella, ofereix diferents menús de qualitat i amb productes de proximitat per aquestes festes nadalenques.

Alella, 22 de novembre de 2022.– Hotels CMC, cadena hotelera de l’Hotel Arrey, presenta avui la seva àmplia proposta gastronòmica per aquest Nadal. Ubicat a Alella, zona privilegiada del Maresme molt a prop de Barcelona, l’establiment destaca per la denominació d’origen i perquè a més a més, l’edifici principal -Can Balcells- forma part de la història d’Alella, una casa de mitjans del segle XIX coneguda al poble com “La casa xina”, on durant anys van tenir la seu les Caves Signat.

Amb aquesta empremta històrica, Can Balcells ofereix diferents menús d’una gran qualitat i amb productes de proximitat en un espai singular i especial, situat en un entorn n‘Hotel Boutique, de quatre estrelles, disposa de cinc menús: Nadal, San Esteban, Cap d’any, Any Nou i Reis. Plats exquisits que van des de la popular sopa d’escudella amb galets farcits de pilota, a l’amanida de cecina de Lleó, el suquet de rap amb gambeta vermella, passant pel caneló tradicional amb beixamel trufada, el pop a la gallega , el pernil ibèric o les zamburiñas a la brasa amb chutney de tomàquet i oli d’alfàbrega.

 

Per acabar la proposta de postres deixarà amb molt bon sabor de boca a qui ho desitgi, una torrija caramel·litzada amb gelat de canyella, un pastís de formatge amb melmelada de fruits vermells o torrons i neules de postres.

Els més petits també gaudiran molt amb els seus menús infantils amb plats com les croquetes de rostit, la sopa d’escudella, el calamars a l’andalusa o el filet de vedella amb patates fregides.

El menú més especial és el de Cap d’Any, tant per petits com per grans, a on destaquen delícies com l’ostra en escabetxos Japonès, algues i brots salins, l’allblanc de coco i coriandre, anguila fumada i ous de truita, el consomé de tonyina fumat, escopinyes, bolets xiitake i hortalisses d’hivern, el ravioli de vedella blanca amb crema de ceps, meunière de pinyons i crumble de parmesà o el peix de llotja rostit.

A més a més l’Hotel proposa un pack irresistible per Cap d’any, el ‘Paquet Cap D’any’, que inclou l’allotjament en habitació doble, una ampolla de cava, el sopar de gala de Cap d’Any, el cotilló i per començar bé el 2023 un esmorzar buffet mediterrani, un bon regal per acabar bé l’any i començar-lo millor.

 

Més informació:

Inicio

Home

 

Best Western Premier CMC Girona

Mas Salvi Country Boutique Hotel

Una masia del SXVII reconvertida a hotel amb 30 habitacions. Encantador, rústic i envoltat de natura. Així és l’Hotel Restaurant Mas Salvi, un establiment de categoria quatre estrelles que ofereix un racó d’intimitat i gastronomia a Pals, a la Costa Brava.

Arrey Alella Boutique Hotel

Arrey Alella Boutique Hotel és un quatre estrelles que es troba a la privilegiada localitat d’Alella, coneguda pels seus vins amb denominació d’origen pròpia i per la proximitat a la costa del Maresme. L’hotel és a Can Balcells, una casa amb encant de mitjans del segle XIX a només 15 minuts de Barcelona.

Best Western Premier CMC Girona

L’històric establiment gironí, amb 111 habitacions, és el més gran de la cadena. Des de la seva fundació, l’allotjament ha estat l’hotel de referència del sector de negocis/corporate a Girona, gràcies en part a la seva àmplia oferta de sales de reunions, que poden acollir esdeveniments de fins a 250 persones. Així mateix, l’allotjament ha estat un dels preferits de gairebé tots els equips que es desplaçaven a la ciutat per jugar contra el Girona FC. Aquest any ha estat integrat a la cadena americana, Grup BWH Hotel Group.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *