El nou menú degustació de la ‘Donzella de la Costa’

El ‘Donzella de la Costa’, ubicat a Badalona, és un restaurant a la vora del mar en el que es pot gaudir d’arrossos, peixos i marisc, entre d’altres. Està obert des de l’any 1927, just al mateix Passeig Marítim, i compta amb un ampli local, una terrassa i el que anomenen el xiringuito.

El restaurant inaugura un nou menú diari que inclou una gran varietat de plats entre els que es pot escollir. En concret, es tracta de deu opcions de primers plats, deu de segons i nou de postres.

Pel que fa als primers, destaca el marisc —musclos, escopinyes i navalles—, o el sonso, tot i que també hi ha altres opcions com poden ser cremes, croquetes, amanida o pasta tagliatelle.

Els segons tenen com a joia de la corona els tres tipus d’arròs: del senyoret, negre de sípia, xiripons a l’andalusa i pebrots del Padró, i el melós de cranc blau. A més, també hi ha bacallà amb mongeta verda i salsa holandesa de marisc, romescada de rap, fish and chips o corvall amb verduretes i salsa de cava. Pel que fa a les carns, tenen mandonguilles de pollastre, presa cuinada a baixa temperatura o daus de filet amb salsa de formatge payoyo.

Finalment les postres son una varietat apta per a tots els gustos entre les quals s’inclou opcions amb xocolata (brownie, pa amb xocolata, oli i sal o el semifred de xocolata), carrot cake, mini fulls de crema, mel i mató amb fruits secs, onades de fruita osmotitzada amb menta i anís, financers de iogurt amb nabius o mousse de iogurt amb fruits vermells.

 

En conclusió, es tracta d’un bon menú en una localització immillorable on s’ofereix una bona varietat per agradar a tots els gustos. El menú té un preu de 19.90 euros i es pot gaudir de dimarts a divendres.

 

Direcció

Passeig Marítim sn

Badalona 08911

Més informació

Alba Martorell

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *