NBA Café Barcelona, cuina americana d’èlit

Si busques un restaurant ambientat íntegrament en el món del bàsquet americà, aquest és l’NBA Café Barcelona. Es tracta de l’únic restaurant de la National Basketball Association (NBA) del món, i s’erigeix com el millor restaurant de Barcelona per a gaudir de la cuina americana, nascut de la mà d’AN Grup.
Aquest és un punt de trobada per a famílies i amics en un ambient distès que, sens dubte, ofereix una autèntica i original experiència per la seva gran oferta gastronòmica, els elements decoratius que fomenten la diversió del públic i el seu excepcional servei. Podràs fer-te fotografies amb figures representatives a tamany real com Paul Gasol o Lebron James. Fins i tot ho podràs fer interactivament allà mateix, a través d’una pantalla, jugar a videojocs de la NBA, o veure els seus partits en directe en una pantalla gegant mentres contemples la samarreta del legendari Larry Bird enmarcada a la paret del teu costat.
La fusió gastronòmica internacional pren un paper protagonista amb una carta liderada per la cuina i rebosteria americanes. Per això, s’ha realitzat una recerca i anàlisi per Estats Units per tal d’oferir a la Ciutat Comtal la millor representació de la seva cuina, de la mà de Douglas G. Zeif, propietari i impulsor de The Concept Gurus i Next! Hospitality Advisors. Amb ell, AN Grup ha desenvolupat i dissenyat el concepte culinari del restaurant, que ofereix una cuina americana de qualitat, posicionant-se com la millor de Barcelona, i a més a més, avalada per la NBA.
En el cor de Les Rambles de Barcelona, el local compta amb una increïble terrassa a l’àtic on poder relaxar-se i delectar-se gaudint de la gran varietat de còctels amb i sense alcohol amb vistes a un dels carrers més popular de la ciutat. L’NBA Café Barcelona es situa a un espectacular edifici neoclàssic rehabilitat, on els seus 1.400 m² han estat dissenyat per l’interiorista Lázaro Rosa-Violán, plasmant la filosofia de l’NBA i, alhora, optimitzant els espais per a la diversió de tots. Amb reservats habilitats per a dinars i sopars en grup, les sales mantenen l’estil modern i esportiu del restaurant recreant alguns espais típics de les pistes de bàsquet.
NBA Café Barcelona és molt més. Al restaurant tenen lloc diferents experiències esportives i d’entreteniment que aconsegueixen captar l’atenció del públic. Des de la retransmissió dels partits en directe, aparèixer a la mítica Fan Cam, jugar a la Fan Zone o comprar altres articles relacionats amb l’NBA Café Store. Tanmateix, el restaurant disposa de diverses peces de valor del món del bàsquet distribuïdes pel local seguint l’estil d’un museu, com samarretes, fotografies, pilotes i sabates firmades per alguns dels més destacats jugadors de la NBA.
Tota una experiència que val la pena gaudir!
 
MÉS INFORMACIÓ
NBA Café Barcelona
Les Rambles, 120
08002 Barcelona
Tel. 933 024 866
Obert tots els dies de l’any
Horari de cuina ininterromput: de 13 a 00:30 h.
Terrassa oberta durant tot l’any
Reservats: sala Legends Suite (36 persones) i sala Barcelona Suite (20 persones)

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *