Torna ‘Andorra a Taula’ amb una clara aposta per la cuina i el producte del Principat

Del 3 de novembre al 3 de desembre, el Principat d’Andorra acollirà una nova edició de les Jornades Gastronòmiques de Cuina Andorrana “Andorra a Taula”. Una vintena de restaurants del país s’uneixen per posar en valor la cuina andorrana i els productes autòctons i de proximitat a través de menús que oscil·len entre els 25 i 35 euros.

 
Durant aquesta 11a edició, cada un dels 25 restaurants participants ha preparat el seu propi menú especialment creat per a aquesta cita gastronòmica. Els millors restaurants delectaran als comensals  amb la qualitat i la creativitat de la seva cuina, prenent com a base els productes autòctons i de proximitat que ens aproparan a les receptes de temporada més destacades. I tot plegat, maridat amb   Inedit, la cervesa creada l’any 2008 pels mestres cervesers de Damm, Ferran Adrià i l’equip de  sommeliers d’elBulli. Les jornades són una iniciativa de la Unió Hotelera d’Andorra i compten amb  la col·laboració de la cervesa Inedit de Damm i d’Andorra turisme.
Molt més que gastronomia
Del 3 al 12 de novembre, una nova edició de l’Andorra Shopping Festival portarà les millors propostes de shopping envoltades del millor ambient: una infinitat d’animacions als carrers, música en directe, escultures efímeres inspirades en el món de la moda i les compres, tallers i activitats per a totes les edats.
Sobre Inedit

 

Al 2008, i amb el convenciment que calia una cervesa capaç d’acompanyar, amb el màxim respecte, la millor gastronomia, va néixer Inedit, una creació dels mestres cervesers de Damm, Ferran Adrià i
l’equip de sommeliers d’elBulli. Inedit és una barreja de dues cerveses -cervesa de malt d’ordi tradicional i cervesa de blat-,aromatitzada amb llúpol, coriandre, regalèssia i pell de taronja, que la converteixen en una cervesa especial i única. De textura cremosa i lleugera, volum suau i carbònic delicat, està pensada per acompanyar la nova gastronomia, plena de contrastos i matisos aromàtics. Inedit és una cervesa versàtil, que destaca per tenir un perfil refrescant, cítric, lleugerament especiat i cremós.
Llistat d’establiment participants

 

 
Andorra la Vella / Escaldes-Engordany

 

Santa Coloma
1940 Restaurant
Andburger Zero – Escaldes
Andorra Park Hotel
Hotel de L’Isard
Plató Restaurant
Restaurant Borda Estevet
Restaurant Ca La Conxita
Restaurant Can Benet
Restaurant Can Manel
Restaurant Cava Ronaldo
Restaurant Don Denis
Restaurant El Bon Racó
Restaurant La Borda Pairal 1630
Restaurant La Nova Forquilla
Restaurant L’Enoteca
Restaurant L’Entrecôte – Hotel Roc Blanc
Restaurant Minim’s
Restaurant Plat’in
La Massana
Angelo Pizzeria&Restaurants La Massana
Restaurant Borda Raubert
Restaurant La Borda de l’Avi
Ordino / Llorts
Hotel Coma
Restaurant L’Era d’en Jaume
Restaurant Topic
Sant Julià de Lòria
Angelo Pizzeria&Restaurants Sant Julià
SOBRE ANDORRA TURISME

 

Andorra Turisme és una societat pública que es regeix per dret privat que es va crear l’1 de març de 2008 i la seva missió principal és promoure, comercialitzar i consolidar l’oferta turística del Principat. Andorra rep quasi 8 milions de visitants a l’any, atrets, molts d’ells per l’oferta d’esquí d’hivern i també, per l’àmplia varietat d’activitats de turisme actiu a l ́estiu. Les compres, el termalisme i la gastronomia són uns complements perfectes per gaudir d ́unes experiències úniques en un país de només 468 km2 on existeix un equilibri entre naturalesa i modernitat. Escenari de nombrosos esdeveniments esportius i culturals de renom internacional, el Principat d’Andorra es consolida com a seu de competicions esportives internacionals d’esquí, BTT o Trial; i esdeveniments culturals com Scalada Stelar, l’últim espectacle de la saga Scalada del Cirque du Soleil creat en exclusiva per a Andorra.

 

Per més informació:

 

 
Gabinet de premsa de Damm

 

Burson-Marsteller
Telèfon: 93.201.10.28
Carla Lladó carla.llado@bm.com
Núria Rosiñol nuria.rosinol@bm.com

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *